Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Marianna Vadkertiová: Zmluvu porušila aj Markíza!

Marianna Vadkertiová Zobraziť galériu (10)
Marianna Vadkertiová

BRATISLAVA - Nemilosrdne a nekompromisne! Tak sa zachovala vydajachtivá Marianna Vadkertiová (22) k televízii Markíza po tom, čo ju boháč Jan Novotný (28) vylúčil zo súťaže Nevesta pre milionára. Čiernovláska porozprávala médiám o zákulisí najsledovanejšej šou skôr, ako pred divákmi vypadla z hry. To poriadne naštvalo Markízu, ktorá plánuje kontroverznú Mariannu pohnať pred súd a dať jej pokutu milión korún za porušenie zmluvy. Ako sa k nezávideniahodnej situácii stavia donedávna nádejná nevesta bohatého Mníchovčana?

„Očakávala som, čo nastane, keď sa v tlači objavia moje vyhlásenia. Nebojím sa ničoho. Aj Markíza porušila zmluvu, takže uvidíme, kto komu bude platiť milióniky,“ prízvukuje rodáčka z Dvorov nad Žitavou. Pred pár dňami dostala od Markízy list s upozornením, že všetky jej vyjadrenia, ktoré boli zverejnené v médiách, sú poslané na súdnu expertízu. Ak sa dokáže, že Marianna porušila zmluvu, ktorú podpísala pred začiatkom šou, čaká ju súd. „V zmluve je stanovené, že žiadna z účastníčok šou Nevesta pre milionára nemôže poskytovať rozhovory do rôznych časopisov skôr, ako bude oficiálne - to znamená pred divákmi - vyradená z hry,“ vysvetľuje hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová.

Práve túto časť zmluvy Marianna nedodržala. Skôr, ako diváci videli, že vypadla, bola už niekoľko dní doma a komunikovala s novinármi. „Viditeľne porušila zmluvu,“ tvrdí Semjanová. „Žiadna zmluva na svete neoprávňuje nikoho, aby šliapal na ľudské práva, účelovo diskreditoval iných ľudí a vykresľoval ich v negatívnom svetle za účelom zvýhodňovania iných osôb. Počas nakrúcania tejto šou sa vyskytlo veľa skutočností, kvôli ktorým som presvedčená, že je mojou povinnosťou oznámiť divákom niektoré fakty,“ rozhodne tvrdí Marianna. Všetky ďalšie kroky už podnikne po porade s právnikom.

„Neporušili sme ľudské práva žiadnej z účastníčok šou a ani nikoho účelovo nezvýhodňovali. Dievčatá vždy vedeli, aká situácia sa ide nakrúcať a bolo len na nich, ako sa v danej situácii budú správať,“ reaguje na výpoveď exnevesty hovorkyňa Markízy. Už o pár dní by malo byť jasné, či kauza Vadkertiová verzus televízia Markíza skončí na súde, alebo nie.

Finalistky show Nevesta pre milionára >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu