Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

PaS má bilbordy so 7 statočnými: S vtipnými kolážami sa okamžite roztrhlo vrece!

Pôvodný bilbord PaS Zobraziť galériu (4)
Pôvodný bilbord PaS

BRATISLAVA - Aktuálna predvolebná kampaň je nielen najšpinavšia v histórii ale vyniká aj v originalite. K unikátnym mikulášskym bilbordom SNS, ich autobusovej kampani, či naháčom zo SaS sa najnovšie pridala aj nová strana Právo a spravodlivosť. Jej "westernový" bilbord mnohých dobre pobavil.

Bilbord, na ktorom sú čelní predstavitelia novej strany, prekypuje najrôznejšími symbolmi. Očividne naráža na slávny film Sedem statočných. Pozorný potenciálny volič si všimne aj ďalšie westernové narážky. Šéf PaS sa volá Peter Puškár a ani názov strany by sa na Divokom západe nestratil.

Výrazne však zaostáva grafické spracovanie. Mnohí diskutéri na webe len neveriacky krútia hlavou, ako niekto mohol vypustiť takyto nepodarok "ako z windowsáckeho Skicára".  Je totiž očividné, že ani jeden z nádejných politikov na koni v skutočnosti nesedí a niektorí sú počítačovou grafikou umiestnení doslova v koňoch.

"S nápadom prišiel jeden z našich členov," prezradil pre Topky Peter Puškár, brat známej moderátorky Zlatice. Ako uviedol, aj grafické spracovanie pochádza od neho. S masovým rozšírením bilbordu po Slovensku však nepočíta, "pretože naše finančné možnosti čo sa týka plagátov sú už vyčerpané."

Siedmich statočných na internete okamžite prekrstili na Jazdcov apokalypsy či kentaurov z gréckych mýtov. Niekoľkí brali tento bizarný bilbord ako inšpiráciu a vytvorili vlastné verzie. Prinášame vám tri najvydarenejšie.
 

Ruský prezident Putin: Na rozdiel od puškárovcov na koňa naozaj vysadne

PaS má bilbordy so
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Fcb)

Húpacie koníky 

PaS má bilbordy so
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Fcb)

Jazdci apokalypsy: Narážka na koniec sveta aj na rozvrat slovenskej politiky?

PaS má bilbordy so
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Fcb)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu