Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nechutný tatko v Talente: Idiotský nápad, strašná hanba!

Lucie Bílá bola z aktívneho otecka znechutená. Zobraziť galériu (9)
Lucie Bílá bola z aktívneho otecka znechutená.

BRATISLAVA - Domrvil im to! V dnešnom zostrihu z kastingov do Česko Slovensko má talent sa objavia aj dve mladé brušné tanečnice. Dievčatá urobia na všetkých dobrý dojem. Ten sa však pokazí v momente, keď za nimi príde na pódium otec jednej z nich. Porote zamrzne úsmev na tvári. Lucie Bílá (45) dokonca na jeho adresu použije dosť silný výraz!

Strápnil seba aj dcéru! Do šou Česko Slovensko má talent sa vybrali skúsiť šťastie aj dve mladé dievčatá, vystupujúce ako zoskupenie Prti Boys. Na pódiu sa najprv zvŕtali v moderných rytmoch, neskôr presedlali na orientálny tanec. To už však bol na scéne aj otec jednej z nich, ktorý predvádzal fakírske kúsky.

A práve on sa stal hlavnou témou pri hodnotení porotcov. „Také sympatické dievčatá a takú hanbu ste im urobili... Takú hanbu! Tento idiotský nápad bol váš?” strelila po oteckovi nepríjemnú otázku Lucie Bílá.

Tatko sa však k slovu ani nedostal. Jaro Slávik mu totiž podľa očakávania tiež poriadne naložil. Ako celá situácia skončila a či dievčatá napriek tomuto všetkému postúpili, uvidíte už dnes večer na Jojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu