Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Najerotickejšie vystúpenie v Talente: Latex a tyče!

Tanečnice pri tyči v šou Česko Slovensko má talent. Zobraziť galériu (7)
Tanečnice pri tyči v šou Česko Slovensko má talent.

BRATISLAVA - Erotika alebo umenie? Tanec pri tyči je stále populárnejší. Vidieť to aj na kastingoch šou Česko Slovensko má talent. Zoskupenie Citadela Mefisto je však predsa len niečím výnimočné. Spomedzi všetkých podobných vystúpení malo týchto sedem dám na sebe to najúspornejšie latexové oblečenie a predviedlo tú najdráždivejšiu choreografiu.

Minuloročná priekopníčka v talentovej šou Dominika Kormaňak chcela ukázať, že takzvaný pole dance je seriózne umenie. Vo svojom semifinálovom vystúpení preto zvolila úplne nevyzývavé oblečenie i choreografiu. No nevyplatilo sa. Dokonca aj Lucie Bílá jej vytkla, že mohla byť viac sexi.

Všetky tohtoročné účastníčky súťaže si evidentne vzali ponaučenie. Na javisko totiž vtrhli ako vzrušujúce dračice. Najviac však na kastingoch vytŕčala skupina Citadela Mefisto. Dievčatá totiž predviedli všetky svoje pôvaby. Krivky zahalili iba do miniatúrnych latexových kúskov.

Pred očami brnianskeho divadla potom rozohrali asi najdráždivejšiu choreografiu, aká sa na pódiu talentovej súťaže objavila. „Niekedy je menej viac, aj v oblečení to platí...” vyjadril sa k tanečniciam Jaro Slávik. Či im erotické prvky vo vystúpení pomohli k postupu, uvidíte už dnes večer na Jojke.

Najerotickejšie vystúpenie v Talente:
Zobraziť galériu (7)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu