Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nechutná šou v Talente: Toto si ako dovoľujete?!

Martin Dejdar nevedomky urazil travesty umelca Zoltána. Zobraziť galériu (3)
Martin Dejdar nevedomky urazil travesty umelca Zoltána.

BRATISLAVA - Pohľad na šesťdesiatnika v ženskom oblečení nebol príjemný pre nikoho! Zoltán Gaszi (59) alias Madame Dafné sa tiež rozhodol skúsiť šťastie v šou Česko Slovensko má talent. Travesty umeniu sa vraj venuje už 40 rokov. Bol preto nepríjemne prekvapený, že ho nikto z porotcov nepozná. A zlízol si to Martin Dejdar (46).

Naštvali ho hneď od začiatku! Zoltán Gaszi sa už 40 rokov venuje travesty šou. Má preto predstavu, že je verejne známy. V talentovej súťaži sa ale na vlastné počudovanie presvedčil, že tomu tak nie je.

A hneď bolo vidieť, že je urazený, že ho nikto nepozná. Všetko zavinila nevinná otázka Martina Dejdara. „Už ste niekedy s týmto vystupovali?” preveroval si súťažiaceho ešte pred jeho číslom. Odpoveď, akú dostal, však určite nečakal. „Pán Dejdar, to ma chcete uraziť?” zaútočil na neho Gaszi. „Ja som travesty umelkyňa, ak ste si nevšimli,” dodal namyslene.

To, že sa Zoltán cíti byť porotcovými slovami dotknutý, si všimla aj Lucie Bílá. Tá ho označila za vzťahovačného. Slovnú výmenu mal však aj s katom netalentovaných Jarom Slávikom. Ako to celé dopadlo, uvidíte už dnes večer na Jojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu