Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Škandál opitej v Talente: Najhorší deň môjho života!

Podľa Jara Slávika nebola Jana pri vystúpení triezva. Zobraziť galériu (5)
Podľa Jara Slávika nebola Jana pri vystúpení triezva.

BRATISLAVA - Toto tu ešte nebolo! Na kastingu do šou Česko Slovensko má talent sa objavila aj Jana Chudobová (31). Súťažiaca nebola v podstate ničím výnimočná. No po jej speváckom výkone Jaro Slávik (37) položil nepríjemnú otázku. Topky.sk zisťovali, čo Češka hovorí na obvinenie, že bola na pódiu opitá.

Spravila si hanbu! Jana Chudobová vyzerala na talentovom kastingu trochu zmätene. Motala sa po pódiu, neskôr si vypla mikrofón a nechápala, čo sa deje. Niet divu, že v porotcovi Jarovi Slávikovi skrslo podozrenie, že niečo nie je v poriadku.

Na rovinu súťažiacej povedal, čo si myslí. „Vy ste zobrali rockerskú kariéru z druhej strany. Nepočkali ste na slávu, ale hneď ste sa tu opili,” vyhlásil a čakal na Janinu reakciu. Tá sa však nedostavila ani po opakovanom konštatovaní, že nepôsobí triezvo. Češka neodpovedala ani na priamu otázku.

Topky.sk preto zisťovali, ako situáciu vidí ona. Bolo Slávikovo obvinenie falošné alebo sa naozaj niečím posilnila? „Na tú akciu chcem zabudnúť. Bol to najhorší deň v mojom živote a nechcem sa k tomu vracať,” povedala nám Chudobová. „Čo sa stalo, stalo sa,” dodala.

Vyzerá to teda tak, že porotca sa asi nemýlil. Nasvedčuje tomu aj fakt, že nás neúspešná speváčka začala prosiť, aby sme jej vystúpenie z programu vystrihli. „Dajte tam namiesto mňa niekoho iného,” žiadala, akoby si myslela, že hovorí s tvorcami šou.

Zaujímavé pritom je, že Jana sa už pokúšala uspieť aj v prvej Česko Slovenskej SuperStar. Dotiahla to však len do Hviezdnej roty. A pod videom s jej vystúpením sa už vtedy objavili názory, že pod jej výkon sa podpísal alkohol alebo nejaká omamná látka.

Teraz má však Chudobová zrejme dobrý dôvod na prosbu, aby jej trapas nebol odvysielaný. Na kastingu totiž vystupovala ešte ako nezamestnaná. V tomto čase však už pracuje, ide teda o relatívne čerstvé zamestnanie. A jej nadriadení zrejme nebudú zmienkou o požívaní alkoholu nadšení...

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu