Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Bílú si podal transvestita: Nájdite 5 rozdielov!

Lucie Bílá (vľavo) vs. transvestita Pity (vpravo). Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá (vľavo) vs. transvestita Pity (vpravo).

BRNO – Ako by jej z oka vypadol! V šou Česko Slovensko má Talent skúšalo šťastie už viacero mužov prezlečených za ženy. Na jednom z kastingov sa však objavil aj jeden chlap, ktorý mal mimoriadnu dávku odvahy. Súťažiaci vystupujúci pod prezývkou Pity (32) totiž zo seba spravil kópiu porotkyne Lucie Bílej (45). A nezabudol ani na detaily!

Na dosky brnianskeho divadla sa počas kastingov do talentovej šou postavil aj majiteľ kozmetického štúdia, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Pity. Trojicu porotcov chcel zaujať svojou travesty šou. Pri tej príležitosti si obliekol vyzývavý kostým červenej farby, ktorý vyzeral úplne rovnako ako ten, v ktorom počas minulého ročníka zažiarila Lucie Bílá. Pity si dokonca obul čižmy, ktoré boli veľmi podobné tým speváčkiným.

Lucie bola pri pohľade na transvestitu unesená. Veľmi dobre sa bavila. Mladík jej navyše neustále skladal poklony. „Lucka Bílá je moja srdcovka,“ poznamenal už hneď pri svojom príchode na javisko. Chcete vedieť, či sa po skončení jeho vystúpenia na tomto tvrdení niečo zmenilo? Ako ohodnotila niekoľkonásobná Zlatá slávica svoju kópiu? Nenechajte si ujsť šou Česko Slovensko má Talent už v nedeľu večer na Jojke.

Transvestit v ČSMT2.
Zobraziť galériu (5)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu