Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Bílá nasadila vražedné tempo: Hrozí jej kolaps!

Lucii Bílej sa únava odzrkadľovala v lesknúcich sa a červenajúcich očiach. Zobraziť galériu (2)
Lucii Bílej sa únava odzrkadľovala v lesknúcich sa a červenajúcich očiach.

BRATISLAVA - Enormné vypätie! Porotkyňa a čerstvá držiteľka ocenenia absolútny Český slávik Lucie Bílá (45) si toho v poslednom období naložila na plecia poriadne veľa. Na televíznych obrazovkách snáď nie je program, kde by sa populárna interpretka neobjavila. Ako však pre topky.sk priznala, nemá čas ani na poriadny spánok. A to sa odráža na jej zdraví.

Namiesto oddychu radšej žúruje a pracuje! Jedna z najobľúbenejších popových speváčok má v poslednom čase práce vyše hlavy. Počas posledných štyroch víkendov zasadala  Lucie Bílá do poroty Česko Slovensko má talent, kde hodnotila nadaných účinkujúcich. Okrem toho neustále koncertuje a čoskoro plánuje vydať nový album. Ako sa zdá, táto žena prekypuje energiou. 

Počas uplynulej soboty a nedele mala známa brunetka program tiež poriadne nabitý. V jeden deň sa zúčastnila prestížnej ankety Český slávik, kde „zhrabla“ najprestížnejšie ocenenia a o necelých 24 hodín neskôr už sedela opäť v porote. Okrem zháňania šiat a úpravy zovňajšku zhltol kopec času aj náročný presun z Prahy do nášho hlavného mesta.

Dokonca sa zúčastnila aj afterpárty po skončení talentovej šou, na ktorej žúrovala do rána. Všimli sme si však, že sa jej únava odzrkadľovala v poriadne červených očiach. Zaujímalo nás preto, ako toto pracovné vražedné tempo zvláda.

„Celý týždeň som chodila po svojich vianočných koncertoch. Do postele som išla o štvrtej ráno a vstávala som o štvrť na sedem. Nestíham si príliš oddýchnuť. No ja to tak mám vlastne rada,“  tvrdila topkám Bílá.

Ako nám ďalej prezradila, zhon ani zďaleka nekončí. „Pred sebou mám ešte turné trvajúce mesiac. Na Vianoce budem pri stromčeku, no na Silvestra už spievam. Takto to bude pokračovať aj budúci rok, pretože pripravujem nový muzikál, album a turné,“ priblížila nám plány do budúcnosti interpretka. Ako sa teda zdá, speváčku čaká poriadne hektické obdobie. Bílá nemieni z vysokého tempa ubrať ani v roku 2012. Snáď sa jej to časom nevypomstí na zdraví tak, ako sa to nedávno stalo moderátorovi Vilovi Rozborilovi.

Sledujte TOPKY TV: Bílá o svojom pracovnom vyťažení! Nebojí sa kolapsu?

Lucie Bila 2


Lucie Bílá prezradila tajomstvo jej dokonalého výzoru

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu