Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Bílá a Dejdar zdesení z vystúpenia: Toto v Talente nečakali!

Speváčka Lucie Bílá a Martin Dejdar boli zdesení. Zobraziť galériu (8)
Speváčka Lucie Bílá a Martin Dejdar boli zdesení.

BRNO – Vystrašení! Porota zo šou Česko Slovensko má Talent zrejme nikdy nezabudne na výkon, aký počas brnianskeho kastingu predviedla Američanka Susan Robin Sykes (50). Lucie Bíla (45) a Martin Dejdar (46) zízali na prsnatú súťažiacu s otvorenými ústami.

Američanka vystupujúca pod prezývkou Busty Heart je známa vo viacerých kútoch sveta. Táto „vymetačka“ kastingov totiž svoje netradičné vystúpenie predviedla už v niekoľkých súťažiach pre nadaných účastníkov. Ako sme vás na topkách už informovali, nedávno zavítala aj do šou Česko Slovensko má Talent.

A čo vie robiť najlepšie? Gigantickými prsiami dokáže zničiť baseballovú pálku, kachličky, melón a aj plechovky. Nečudo, že keď svojimi vnadami trieštila veci, všetci porotcovia boli z jej výkonu zdesení. Martin Dejdar však po skončení jej vystúpenia našiel odvahu a po Susaninej výzve si prišiel obrovské vnady poťažkať.

„Mne sa zdá, že v tom ľavom ňadre niečo má, čím tie veci rozbíja,“ skonštatoval neskôr v zákulisí. Ako to s talentom Busty Heart v skutočnosti naozaj je, sa zrejme nedozvieme. Jej netradičné vystúpenie je však rozhodne unikátom. A vy si ho môžete pozrieť v nedeľu večer na Jojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu