Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bílej emócie v Talente: Chce sa mi plakať, búcha mi srdce... Takúto dcéru vám závidím!

Dianka Kalashová si získala srdce porotkyne Lucie Bílej. Zobraziť galériu (6)
Dianka Kalashová si získala srdce porotkyne Lucie Bílej.

BRATISLAVA - Neuveriteľné! Vo včerajšom kastingovom kole Česko Slovensko má talent sa na pódium postavila len deväťročná Diana Kalashová a svojím spevom všetkých úplne nadchla. Martinovi Dejdarovi (46) sa tlačili do očí slzy, Jaro Slávik (37) bol uchvátený. Porotkyňa Lucie Bílá (45) však brala vystúpenie malej Arménky najemotívnejšie.

Pútavý životný príbeh! Dianka Kalashová má len deväť rokov, no jej život je plný zaujímavých detailov. Jej rodičia sú Arménci a ona sama sa narodila na Sibíri. Do terajšieho bydliska, stovežatej Prahy, sa dostala tiež kurióznou cestou, keď mala len osem mesiacov.

„Cestovali sme autom po Európe, chceli sme spoznať aspoň polovicu krajín. Zapáčila sa nám Praha. Je tu pokoj a pohoda, preto sme sa chceli vrátiť už nie ako turisti, ale bývať tu. Bolo dosť ťažké vybaviť si potrebné doklady,” prezradila nám Dianina mama. Česká metropola ich nakoniec prijala a tiež nadanie ich dcéry.

Dianka sa totiž prihlásila do šou Česko Slovensko má talent. „Ona spieva už od prvého roku. Začala ešte skôr, než vedela hovoriť. Boli sme už na rôznych súťažiach, ale ona sama chcela ísť aj sem, lebo je to veľká šou v televízii,” povedala nám pani Kalashová. A zdá sa, že sa oplatilo!

Po výkone malej speváčky totiž zostala porota ohromená. Najmä Lucie Bílá, ktorá okamžite vybehla za malou svetobežníčkou na pódium. „Dovoľ mi aspoň chvíľu pri tebe stáť,” povedala česká slávica. Jej výroky však nabrali ešte emotívnejší náboj. „Strašne som si priala takéto úžasné dievčatko a musím povedať, že vám ju závidím,” vyhlásila matka jediného syna Filipa smerom k Diankiným rodičom. 

Ako dodala, mala pri Kalashovej prednese piesne Power of love zimomriavky, chcelo sa jej plakať a búchalo jej srdce. Okamžite dokonca vyhlásila, že konečne vie odpovedať na otázku, s kým si chce zaspievať duet.

Na čo má talent moderátor Jakub Prachař?

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu