Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Erotika v Talente: Uff, tak toto nevyšlo!

Jana Pánková predviedla netradičný brušný tanec. Zobraziť galériu (6)
Jana Pánková predviedla netradičný brušný tanec.

BRNO – Netradičný závan orientu! V šou Česko Slovensko má talent sa predviedlo už viacero pohybovo nadaných súťažiacich. Na brnianskom kastingu skúšala šťastie aj Jana Pánková (27), ktorá chcela porotu ohúriť zmyselným brušným tancom. Svojím vystúpením však všetkých šokovala!

Jednou zo záľub zdravotnej sestry Jany Pánkovej je aj orientálny tanec. Ten sa vo všeobecnosti spája najmä s háremovými tanečnicami, ktoré sa vlnia preto, aby potešili a zviedli mužov. Sympatická Jana však takýto druh erotických pohybov poňala svojsky.

Ako vidno na fotkách, zdravotníčka na to nemá práve najvhodnejšiu postavu. Navyše, k výzoru exotickej tanečnice jej chýbajú aj dlhé vlasy. Mnohí zástupcovia mužského pohlavia totiž  bujnú hrivu považujú za nesmierne sexi element ženského tela.

„Tento tanec má niekde pri svojom vzniku erotický podtón. Vy ste z toho dokázali spraviť úplne dokonalý sterilný antikoncepčný tanec,“ povedal na margo jej vystúpenia kat Jaro Slávik. Zvyšok poroty sa naopak zaoberal tým, že je Jana až píliš vážna a vôbec sa neusmieva. Chcete vedieť, či vďaka netradičnému prevedeniu erotického tanca postúpila ďalej? Nenechajte si ujsť jej vystúpenie už v dnes večer na Jojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu