Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Petre Marko rupli nervy: Dara, pozri, čo si spôsobila!

Konflikt medzi Darou Rolins a Petrou Marko neskončil. Zobraziť galériu (11)
Konflikt medzi Darou Rolins a Petrou Marko neskončil.

BRATISLAVA - Znechutená! V piatkovom Let´s Dance sa opäť ukázala averzia Dary Rolins (38) voči Petre Marko (28). Porotkyňa dala podnikateľke za náročné paso doble úbohé dva body. Topky.sk zistili, že tmavovláska zostala poriadne zaskočená. Dokonca zvažovala, že so všetkým sekne.

Opäť vykopali vojnovú sekeru! Dara Rolins príliš dlho nezvládla ukazovať Petre Marko vľúdnu tvár. Znovu sa v podnikateľkinom prípade vrátila k zlému hodnoteniu a nízkym známkam. Za paso doble udelila jej a Jozefovi Herákovi v piatok len dva body, čo bolo úplne najmenej v ten večer.  „Dvojka?! Necítila som sa za najhoršiu. Je to strašné sklamanie,” komentovala to pre topky.sk znechutene tmavovláska.

Najväčším prekvapením bol pre Marko rozdiel medzi slovami odborníkov a číslami na ich lopárikoch. „Porota ohodnotila tanec výborne, ale tie známky... Som presvedčená, že o týždeň tu budem poslednýkrát. Porotcovia ma nedržia, ľudia ma nenávidia, spoliehala som sa len na vysoké známky. Tie nižšie pre mňa jednoznačne znamenajú ohrozenie,” tvrdí Petra.

Ako sa nám priznala, piatkový vývoj udalostí ju natoľko demotivoval, že sa takmer rozhodla so všetkým seknúť. „Po známkovaní som si povedala, že už to môžem vzdať, že som už na odstrel.  Ani neviem, či sa trápiť so sambou, či to nenechať tak. Prísť si spraviť len záverečné defilé a rozlúčiť sa,” podelila sa s nami o svoje úvahy majiteľka umeleckej agentúry.

Možnosť, že ďalšie kolo bude pre ňu naozaj posledné, je o čosi reálnejšia aj vďaka novinke. V tento piatok totiž Ďurovčík ohodnotí spolu s kolegami tanečné páry dvomi známkami - umeleckou a technickou. „To som zvedavá, akú známku za techniku dostanem od mojej obľúbenej porotkyne,” povzdychla si Marko s nie veľmi pozitívnym výhľadom do budúcnosti v rámci tanečnej šou.

Kto mal na Let´s dance najkrajší účes?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu