Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Petra Marko v Let´s Dance: Pobúrila holým zadkom!

Petra Marko počas tanca odhalila svoj zadoček. Zobraziť galériu (7)
Petra Marko počas tanca odhalila svoj zadoček.

BRATISLAVA – Na toto nie sme zvyknutí! Hoci krásky z markizáckej šou Let´s Dance tancujú na parkete v odvážnych kostýmoch, podnikateľka Petra Marko (28) v piatok večer poriadne pritvrdila. Šieste súťažné kolo totiž odtancovala v úsporných šatách, pod ktoré si obliekla len tango nohavičky. Tmavovláska tak pri každom pohybe ukázala divákom svoj šťavnatý zadoček!

Prepískla to?! Piatková samba v podaní Petry Marko bola v šiestom kole tanečnej šou Let´s Dance poriadne horúca. Podnikateľka totiž vystúpenie okorenila odvážnym kostýmom, v ktorom odhalila svoje krivky. Veľkou dávkou odvahy viacerých zaskočila a komentár si neodpustila ani porota!

Zdeněk Chlopčík tmavovláskin výkon pochválil a patrične ho ohodnotil najvyšším možným počtom bodov. Otvorene však priznal, že Petrin odev sa mu príliš nepozdával. „Jediná vec ma hrozne rozptyľovala – tie tvoje tango nohavičky. Nie, že by mi to nerobilo dobre... Ja na to len nie som zvyknutý, lebo pri športovom tanci je toto zakázané,“ povedal porotca smerom k súťažiacej. Marko zrejme takúto reakciu nečakala a tak sa zmohla len na pár slov. „Lenže mne sa to tak zarezalo,“ poznamenala.

Galéria: Fotoreportáž zo šiesteho kola Let´s Dance.

Po skončení priameho prenosu nám Petra prezradila, že sa v piatok večer prezliekala viackrát. Kostým, ktorý si napokon obliekla, patrí oveľa nižšej tanečnici. Podnikateľka sa preto v ňom necítila veľmi pohodlne.  „Som v tom trošku zrazená, ale páči sa mi, keď je holý chrbátik. Vravela som si - nemysli na to a poď,“ povedala nám Marko.

Nás zaujímalo, či jej v súvislosti s tango nohavičkami neprekáža, že sa takto odhaľuje. „Nie je to také, že by som s tým mala problém. Musí to byť ale v gustióznej forme, pekné,“ reagovala tmavovláska. Ako sme sa tiež dozvedeli, ponuku nafotiť akty, by určite odmietla. „Práve preto, že pracujem s tanečným umením, ktoré je veľmi sexi, treba tú hranicu striktne dodržiavať,“ uzavrela.

FOTO Petra Marko počas tanca odhalila svoj zadoček.

Petra Marko ukázala zadoček.
Zobraziť galériu (7)

Ktorý z kostýmov sa vám páčil najviac? Hlasujte TU. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu