Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dara Rolins prehovorila: Sex s neznámym!

Vášnivá Rolins si sex neodopiera. Zobraziť galériu (6)
Vášnivá Rolins si sex neodopiera.

BRATISLAVA/PRAHA - Nie je úplne sama! Pop diva Dara Rolins (38) po rozchode s Matějom Homolom (38) žiadneho oficiálneho partnera po boku nemá. Prezradila však, že sex k jej životu patrí. A dokonca ani teraz netrpí jeho nedostatkom! Identitu muža, s ktorým sa oddáva vášni, však tají.

Otvorené priznanie! Dara Rolins poskytla českému denníku rozhovor, v ktorom odhalila aj intímnosti zo svojho života. Úplne pokojne odpovedala na otázku, ako je na tom po rozchode s Matějom Homolom s posteľnými radovánkami.

„Sex je nevyhnutnou súčasťou môjho života. Je pre mňa prirodzenejšie ho mať než nemať,” prezradila Rolins denníku Blesk. Keďže však ide len o "to", identitu svojho milenca Dara tají. „Ako, kde a s kým, si nechám pre seba,” povedala na margo plnenia svojich biologických potrieb a vášní. „To, že sa s nikým nevodím a nefotím, predsa neznamená, že nie som normálna zdravá žena, ktorá celkom prirodzene potrebuje a aj má sex,” vyjadrila sa pre topky.sk. Po tomto priznaní je však možné, že aj tajomstvo identity jej milenca čoskoro niekto odhalí.

Dara Rolins sa pred rokom rozišla s hudobníkom Matějom Homolom kvôli jeho nevere. Dcérku Lauru (3,5) odvtedy vychovávajú striedavo. Blondínka sa za ten čas verejne neukazovala so žiadnym mužom, ktorý by muzikanta po jej boku nahradil. Zdá sa teda, že jeho nástupca plní v speváčkinom živote naozaj len jedinú úlohu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu