Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vytešení Podzámska a Chren: Kosorínová odstavená z Let´s Dance!

Podzámska a Chren sa môžu tešiť. Kosorínová (vpravo dole) v tanečnej šou nebude. Zobraziť galériu (9)
Podzámska a Chren sa môžu tešiť. Kosorínová (vpravo dole) v tanečnej šou nebude.

BRATISLAVA - Dostala košom! Sympatická tanečnica Mirka Kosorínová (27) sa v pripravovanej šou Let´s Dance 5 neobjaví. Topky.sk zistili, že hoci najskôr ponuku dostala, nakoniec ju televízia do finálnej zostavy nevybrala. Keďže jej expriateľ Matej Chren (28) v súťaži účinkovať bude, natíska sa otázka, či za jej vyhadzovom nie je on a jeho partnerka Elena Podzámska (39).

Topky.sk nedávno zverejnili mená dvanástich párov, ktoré sa objavia v Let´s Dance 5. Niektoré známe tanečnice, ktoré boli so šou nerozlučne späté, však v pripravovanej sérii už nefigurujú. Okrem Kataríny Štumpfovej dostala stopku aj Mirka Kosorínová. Tá nám prezradila, že s ponukou sa jej zo Záhorskej Bystrice najprv ozvali, ale nakoniec v programe účinkovať nebude.

„Oslovili ma. Volali mi pred pár týždňami. Nakoniec sa však rozhodli inak,“ povedala blondínka. Mirka pritom bola od druhej série neodmysliteľnou súčasťou nablýskanej šou. V tých časoch však chodila s Matejom Chrenom, ktorý tiež stabilne dral markizácky parket. V jeho prípade tomu inak nebude ani tentoraz. A určite sa mu bude ľahšie dýchať, keď v zostave nebude jeho bývalá.

Spýtali sme sa preto Kosorínovej, či si myslí, že za jej neúčasť v markizáckej šúťaži môže práve jej ex s novou priateľkou Elenou Podzámskou. „Nehľadám v tom hlbší zmysel. Je to v poriadku. Momentálne som v Anglicku. Keď sa vrátim, čaká ma veľa roboty v mojej tanečnej škole. To je pre mňa priorita číslo jeden,“ napísala nám z Veľkej Británie, kde trávi celé leto.

Rovnakú otázku sme ale položili aj Matejovi Chrenovi, ktorý stál po jej boku osem rokov. „Neriešil som to. Vôbec som sa na ňu nepýtal, či tam má tancovať, alebo nie. Ani som nevedel, že dostala ponuku. Nezaujímalo ma vôbec, aké sú dôvody, prečo ju nevybrali. Mne to je jedno,“ odvetil tanečník, ktorý so svojou bývalou evidentne už nechce mať nič spoločné.

Rozchodová aféra Kosorínovej a Chrena

Tanečníci Mirka Kosorínová a Matej Chren sa rozišli pred viac ako rokom. Krach ich vzťahu nastal práve počas minuloročnej tanečnej súťaže, kedy sa Matej zamiloval do herečky Eleny Podzámskej. Mirka a Elena sa nejakú dobu osočovali v médiách a podľa všetkého je ich vzťah stále na bode mrazu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu