Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Podzámska kašle na Chrena: Elena, čo sa deje?

Matej Chren až nebezpečne blízko pri Jane Hospodárovej. Elene Podzámskej sa to zrejme nepáči. Zobraziť galériu (6)
Matej Chren až nebezpečne blízko pri Jane Hospodárovej. Elene Podzámskej sa to zrejme nepáči.

BRATISLAVA - Nechodí ho podporovať na Let´s Dance! Priateľka tanečníka Mateja Chrena (30), herečka Elena Podzámska (38), chýbala v piatok v hľadisku markizáckej tanečnej šou. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa táto situácia nezopakovala niekoľkokrát. Zisťovali sme preto, či prechádza vzťah zaľúbencov krízou.

Chcete zažiť atmosféru Let´s Dance naživo? Kliknite SEM!

Herečka Elena Podzámska, ktorá tvorí pár s tanečníkom Matejom Chrenom takmer rok a pol, sa čoraz menej ukazuje na prenosoch súťaže Let´s Dance. Pozorní diváci si všimli, že brunetka neprišla povzbudiť svojho partnera do hľadiska ani uplynulý piatok.

Zaujímavé je, že nešlo o herečkinu prvú absenciu. Chýbala už na troch živých prenosoch. "Flákať" to začala až od šiesteho kola. Dovtedy chodila Mateja poctivo povzbudzovať. Čitatelia topiek preto chceli vedieť, či možno pripísať Eleninu neprítomnosť v publiku nejakej partnerskej kríze. 

Do úvahy tiež prichádza možnosť, že sa herečka nechce prizerať na horúce tance medzi jej milovaným partnerom a moderátorkou Janou Hosporárovou. Dvojica totiž predviedla nejednu pikantnú choreografiu, pri ktorej k sebe mali až príliš blízko. Svedčí o tom aj náš záber.

Príkladom toho, že ich kamarátstvo sa nemusí Elene príliš páčiť, môže byť aj reakcia Chrena a Hospodárovej v minulotýždňovej dokrútke. Vtedy mali odpovedať prostredníctvom zdvihnutia lopáriku "ÁNO" - "NIE" na otázku, či Podzámska žiarli na markizáčku. Blondínka sa v tej chvíli zasekla. Začala sa smiať a nevedela reagovať. Hoci nakoniec ukázala spolu s Matejom "NIE", pri ďalšej otázke, či herečka žiarli aspoň trochu, už z lopárikov svietilo "ÁNO". 

Mateja Chrena sme sa preto spýtali, či je medzi ním a jeho láskou všetko v poriadku. „Momentálne nakrúca nový film v Šali. Keďže má prácu a ja tiež, tak sa nám ten program niekedy jednoducho nezladí,“ vysvetľoval nám Chren dôvod, prečo jeho polovička nechodí na prenosy Let´s Dance. Ako ďalej podotkol, všetko je medzi nimi v poriadku. „Prečo by nebolo? Jasné, že je. Dnes večer príde,“ ubezpečil nás tanečník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu