Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Manželka českého hráča tragédiu vraj nezvláda: Chce spáchať samovraždu!

Jan Marek
Jan Marek (Zdroj: SITA)

PRAHA/BRATISLAVA - Hokejová tragédia stále vháňa slzy do očí a príbuzní zosnulých hráčov tímu Lokomotiv Jaroslavľ sa nemôžu spamätať z ich smrti. Žena Jana Marka († 31) Lucia sa dokonca podľa portálu tn.cz zverila fotografovi Janovi Saudkovi (76), že už nechce žiť!

Jan Saudek fotil hokejového útočníka Jana Marka iba nedávno, ale asi na to nikdy nezabudne. "Fotil som ho aj s jeho úžasným synom. Bol to výborný chlapec. Jeho žena mi teraz písala, že to chce ukončiť, že po jedenástich rokoch s Janom nemá pre čo žiť," zveril sa serveru Super.cz svetoznámy fotograf.

"Mal som tú česť fotografovať ho s jeho prvým synom. Urobil na mňa výborný dojem, mal som ho rád a skutočne ma zdrvilo, že on i ďalší chlapci museli odísť takto predčasne," pokračoval smutne Saudek.

Po osudovej tragédii si začal s ovdovenou ženou písať esemesky. "Bolo pre mňa strašné vysloviť jej sústrasť. Komunikujem s ňou plný úcty. Písala mi, že v tej bolesti nechce pokračovať. Tak som reagoval, že predsa je tu jeho syn a vtedy sa treba sústrediť na neho. Dúfam, že bude silná a že to prekoná," dodal Saudek.

Potom, čo presne pred týždňom pri leteckom nešťastí v Jaroslavli zahynul celý hokejový tím aj s tromi českými hviezdami a kapitánom našej hokejovej reprezentácie Pavlom Demitrom, uvidí dvojmesačný Honzík otca už len na fototografiách a televíznych záberoch.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu