Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Demitrov výstroj nemal ani škrabanec: Vytiahli ho z trosiek lietadla smrti!

V troskách našli Demitrov výstroj Zobraziť galériu (7)
V troskách našli Demitrov výstroj

BRATISLAVA - Neuveriteľná náhoda? Výstroj Pavla Demitru († 36), ktorý spolu so svojím hokejovým tímom Lokomotiv Jaroslavľ a členmi posádky, zahynul pri stredajšom leteckom nešťastí, sa ako jediný zachoval nepoškodený.

Pre denník Plus jeden deň túto správu dnes potvrdil akcionár Dukly Trenčín. „Je to tak. Túto informáciu som sa dozvedel z Ruska. Je to neuveriteľné, že je úplne nepoškodený, tak ako ho naložili aj do lietadla,“  uviedol Viliam Ružička, ktorý bol v nedeľu po telo Pavla Demitru v Moskve.

Pietna rozlúčka so zosnulým kapitánom našej hokejovej reprezentácie sa uskutoční vo štvrtok o 15:00 na hokejovom štadióne v Trenčíne. Štadión bude otvorený od 10:00.

Pri havárii na letisku Tunošna zahynul prakticky celý tím hokejového klubu Lokomotiv Jaroslavľ vrátane troch českých hokejistov Jána Marka, Karla Rachůnka a Josefa Vašíčka. Rus Alexander Galimov († 26), ktorý bezprostredný pád lietadla prežil, po piatich dňoch svoj zápas o život v moskovskej nemocnici prehral. Nažive tak zostal iba člen posádky Alexander Sizov, ktorý iba nedávno nadobudol vedomie.

Stretli ste sa s Paľom Demitrom osobne? Odfotili ste sa s ním alebo ste s hokejovou legendou zažili neopakovateľný zážitok? Pošlite nám Vaše zážitky a fotografie na tipy@topky.sk alebo ako MMS a SMS na číslo 0904 117 346.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu