Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovensko sa rozlúči s Pavlom Demitrom vo štvrtok: Na štadióne vystavia jeho rakvu

Pavol Demitra Zobraziť galériu (2)
Pavol Demitra

TRENČÍN - Pietna spomienka so zosnulým hokejistom Pavlom Demitrom sa uskutoční vo štvrtok o 15:00 na hokejovom štadióne v Trenčíne. Štadión bude otvorený od 10:00. Rozlúčiť sa môže prísť ktokoľvek. V piatok (16.9) dá posledné zbohom Demitrovi jeho rodina a najbližší kamaráti na pohrebe pre rodinu. Informovali o tom dnes predstavitelia klubu Dukla Trenčín na oficiálnej tlačovej besede.

Telo Pavla Demitru bude vystavené v rakve na pódiu a počas pietnej spomienky mu môžu prísť vzdať hold všetci fanúšikovia. Priestor okolo štadiónu bude uzavretý a všetka doprava bude odklonená. MHD aj bežné autá budú mať prístup zakázaný. Mesto Trenčín preto zriadi záchytné parkoviská na okraji mesta. Organizátori teda vyzývajú, aby ľudia prichádzali pešo a predišli tým dopravnému kolapsu.

„Očakávame účasť širokej verejnosti nielen z Trenčína, ale z celého Slovenska,“ uviedol šéf organizačného tímu Branislav Celler. Program ceremónie sa podľa neho stále dolaďuje.

Klub Dukla Trenčín pozýva približne 500 ľudí, ktorí budú mať vyhradené miesta. Tie budú rozdelené na časti pre rodinu a kamarátov, verejnosť k nim nebude mať prístup.

Stretli ste sa s Paľom Demitrom osobne? Odfotili ste sa s ním alebo ste s hokejovou legendou zažili neopakovateľný zážitok? Pošlite nám Vaše zážitky a fotografie na tipy@topky.sk alebo ako MMS a SMS na číslo 0904 117 346.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu