Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dvaja zranení z lietadla smrti: Ťažké popáleniny, zlomeniny lebky!

Záchranári vyťahujú telá obetí Zobraziť galériu (2)
Záchranári vyťahujú telá obetí

MOSKVA - Stredajšiu tragédiu, ku ktorej došlo neďaleko mesta Jaroslavľ, prežili dvaja ľudia - hokejový útočník Alexandr Galimov a palubný inžinier Alexandr Sizov. Zdravotný stav jedného z nich je kritický.

Obaja muži utrpeli pri páde lietadla Jak-42 vážne zranenia. Galimov má popáleniny na 90 percentách tela a okrem toho pomliaždené pľúca a obličky. Podľa vyjadrení lekárov by mal prežiť.

Zdravotný stav druhého muža je údajne uspokojivý. Sizov utrpel popáleniny na 10 až 15 percentách tela, zlomeninu stehennej a lebečnej kosti.

Podľa najnovších informácií oboch pacientov previezli do Moskvy. Galimova do Višnevského inštitútu na popáleninovú kliniku a Sizova do Sklifovského nemocnice.

Na stránkach ruských médií medzitým prepukol spor o zásluhy na záchrane dvoch mužov. Prvé informácie uvádzajú, že im krátko po katastrofe pribehli na pomoc miestni rybári. Policajti a záchranári vraj podľa nich dorazili na miesto tragédie až po polhodine. Ruské ministerstvo vnútra to ale popiera. Oznámilo, že Galimova a Sizova vyslobodili príslušníci letiskovej polície, ktorí sa na miesto dostavili desať minút pred zdravotníkmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu