Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Za útoky v Nórsku môžu lídri EÚ, tvrdí rumunský liberál

Iulian Urban Zobraziť galériu (2)
Iulian Urban

BUKUREŠŤ - Zodpovednosť za útoky v Nórsku vlastne nenesie páchateľ Anders Behring Breivik, ale súčasní lídri Európskej únie. Túto tézu dnes zverejnil rumunský senátor za vládnych liberálnych demokratov Iulian Urban (36).

Lídri únie podľa neho "nanútili Európanom multikulturalizmus" a nekládli odpor "islamistickej kolonizácii", čím vyvolali kriminálne činy, ako ten Breivikov.

V 25 krajinách únie sú podľa neho pri moci pravicovo orientované strany preto, že obyvateľstvo ich podporou protestuje voči "nezodpovednej politike sociálnej pomoci" a "masívnej, nekontrolovanej imigrácie ľavice".

Za príklady politických stratégií, ktoré menia Európu v sud s pušným prachom našej planéty, považuje politik napríklad nemeckú požiadavku, aby si prisťahovalci osvojili nemčinu a nemecké hodnoty, zákaz burky vo Francúzsku, vyvolávanie protirómskej hystérie vo Francúzsku a Taliansku, antirómske pochody v Maďarsku či platby v hotovosti prisťahovalcom z mimoeurópskych štátov s cieľom motivovať ich k návratu.

Napriek tomuto "tlaku" zo strany politikov sa z miliónov rodených Európanov našiel iba jediný, ktorý spáchal hrozný atentát, čo svedčí podľa Urbana o "neuveriteľnej tolerancii a trpezlivosti".

Podľa jeho slov je prekvapujúce, že "v tomto extrémistickom chaose siahol po zbrani jediný Európan, aby vyjadril frustráciu z ľahostajnosti a pokrytectva politickej triedy voči islamizácii a ilegálnej imigrácii, ktorá ... ohrozuje celú európsku kultúru a civilizáciu".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu