Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Do Michaloviec išiel 220 km/h, nabúral policajtom dve autá!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

Aktualizované

BRATISLAVA/MICHALOVCE – Arogantnou ale hlavne rýchlou jazdou zrejme upútal policajtov cestný pirát z okresu Sobrance. Maroša M. (39) na VW Passat s českým evidenčným číslom prenasledovali v utorok večer v smere od Sobraniec na Michalovce. Vodič podľa polície na výzvy nereagoval a jazdil až 220 km/h, čím ohrozoval ostatné vozidlá aj policajtov, ktorí ho chceli zastaviť.

Policajti nakoniec „pretekára“ zablokovali služobnými autami pri čerpacej stanici na Sobraneckej ceste pred vjazdom do Michaloviec. „Vodič pri zastavení nárazom poškodil dve služobné motorové vozidlá. Nakoľko pri zadržaní kládol aktívny odpor a z miesta chcel ujsť, boli voči nemu použité donucovacie prostriedky. K zraneniu osôb nedošlo,“ uviedli policajti vo svojej správe.

Vodič odmietol aj dychovú skúšku a žiadal odber krvi. Vyšetrovateľ už muža obvinil zo zločinu útoku na verejného činiteľa, v prípade dokázania viny mu hrozí väzenie na tri až osem rokov. Informovala o tom Jana Mésarová z košického policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu