Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Z Ftáčnika si opäť uťahovali. Kvôli fúzom!

Sajfa napodobňuje Milana Ftáčnika alebo Borata. Zobraziť galériu (8)
Sajfa napodobňuje Milana Ftáčnika alebo Borata.

BRATISLAVA – Slovo fúzy sa v pondelňajšej časti Adela Show skloňovalo odpredu-odzadu. Účinkujúci si na to našli naozaj prostý dôvod. Hosťom relácie bol totiž novozvolený primátor Bratislavy Milan Ftáčnik (54), známy výraznými hustými fúzami a neprehliadnuteľnou podobou s kazašským reportérom z filmu Borat.

Už v úvode šou pobavili publikum Adelini traja stáli hostia, keď si spolu s ňou nasadili umelé fúzy nápadne podobné tým Ftáčnikovým. Ich najväčšou snahou bolo si chlpy udržať pod nosom bez toho, aby sa počas rozprávania odlepili.

Primátor prezradil, že na pózu so vztýčenými palcami, ktorá obletela internet tesne po komunálnych voľbách, ho nahovorili novinári. „Netušil som, že sa objavím s Boratom na internete. Príjemne som sa na tom zabavil,“ povedal so smiechom.

Intenzitu podpory zo strany Smer označil Ftáčnik za celkom vlažnú, i keď počas volebnej noci pôsobilo jeho objatie s predsedom Smeru Robertom Ficom, a rovnako aj s Monikou Flašíkovou - Beňovou o čosi vrúcnejšie. „Ja som naozaj kandidoval ako nezávislý. Myslím si, že to bude všetko v poriadku,“ dodal. Adelu ubezpečil, že sa nemá čoho báť.

Predviedol aj svoju ohybnosť, keď sa pred očami divákov predklonil a dlaňami sa takmer dotkol zeme, v čom mu zabránil len tesný oblek a topánky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu