Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Premiérka ako Mikuláš: Političky nie sú modelky!

I. Radičová ako Mikuláš (vľavo) a počas udeľovania cien Glamour Zobraziť galériu (7)
I. Radičová ako Mikuláš (vľavo) a počas udeľovania cien Glamour

BRATISLAVA - Hou hou hou, pani premiérka! Iveta Radičová (53) skutočne vie, ako zaujať. Po tom, čo si cenu Žena roka amerického časopisu Glamour prišla do New Yorku prevziať v extravagantnom outfite, vytiahla v Adela Show ďalšiu špecialitku. Brada, fúzy, mikulášska čiapka a darček pre Adelu Banášovú (30). Premiérka bola samé prekvapenie!

Napriek tomu, že súčasná koalícia sa zmieta v problémoch kvôli voľbe a obsadeniu postu generálneho prokurátora, Iveta Radičová hodila starosti s vedením krajiny za hlavu a zasadla do kresla markizáckej relácie v mikulášskej maske.

Následne odovzdala Adele dekrét, ktorým ju vymenovala za splnomocnenkyňu vlády pre dobrú náladu. Premiérka sa nevyhla ani slovám o ženách v politike, smútku a slzách. „Určite mávam stavy, keď mi je do plaču. Politika je však v tom krutá, že si to nesmiete dovoliť.“

Po rozporuplných ohlasoch v slovenských médiách na premiérkino obliekanie sa s veľkou nevôľou vyjadrila aj na túto tému. „Myslím si, že političky nie sú modelky a ani by nimi nemali byť. Nie som ochotná vynakladať vysoké sumy za to, aby niekto napísal, že som mala na sebe každý raz niečo iné.“

Nech je to s obliekaním Ivety Radičovej akokoľvek, podstatná je voľba generálneho prokurátora. Koaliční poslanci sa ju však rozhodli zajtra zablokovať. To, či premiérka v prípade zvolenia Dobroslava Trnku odstúpi, sa tak pravdepodobne dozvieme až na budúci rok.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu