Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Banášová priznáva: Cítim, že už stačí!

Adela Banášová. Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová.

BRATISLAVA – Potrebuje oddych! Moderátorka Adela Banášová (30) je už niekoľko rokov neodmysliteľnou súčasťou veľkých televíznych projektov. Pred pár dňami ešte porotcovala v Talentmánii, pracovnú ponuku do Česko Slovenskej SuperStar 2 však už odmietla. Čo je hlavným dôvodom?!

Moderátorka Adela Banášová je poriadne vyťažená. Okrem toho, že počas pracovných dní moderuje rannú reláciu v rádiu, stíha aj prípravu vlastnej talk šou. Plavovláska si popri pravidelných aktivitách zväčša dokázala nájsť čas aj na veľké televízne projekty. Najnovšie však účasť v medzinárodnej speváckej šou odmietla.

„Keby som mala robiť ešte SuperStar, už by to bolo strašne únavné. Veď už budúci týždeň sa nakrúcajú prvé kastingy. Neviem si to reálne predstaviť,“ povedala blondínka v rozhovore pre Topky TV. Zrejme vie, o čom hovorí. Presúvanie sa medzi Bratislavou a Prahou, odkiaľ sa bude tento ročník vysielať, by bolo časovo náročné.

Neľahké by bolo aj vzbudiť záujem u divákov. Mnohí si totiž myslia, že Adela už je opozeraná. Pripúšťa to aj ona samotná. „Cítim, že potrebujem od toho oddych. Ale neviem, na aký čas. Možno už potom ani o mňa nebudú mať záujem,“ poznamenala plavovláska. Ťažkú hlavu si však z toho nerobí. Jej hlavným cieľom je teraz oddych. Využije na to aj blížiace sa vianočné sviatky, ktoré strávi v kruhu najbližších.

Adela sa popri moderovaní venuje aj iným aktivitám. Ako zvláda rolu modelky? Čítajte TU.  

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Adelou Banášovou o Talentmánii a o moderátorkinej pracovnej vyťaženosti.



Adela_rozhovor_talent


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu