Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Starčekov (99, 83) vo Vinosadoch mali zavraždiť dvaja mladíci!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Mimoriadne brutálnu vraždu starčekov majú mať na svedomí dvaja mladíci, jeden z nich má dokonca len 17 rokov! Vyšetrovateľ už obvinil z vraždy v spolupáchateľstve a porušovania domovej slobody mladistvého L. T. (17) a Máriusa M. (19).

Obaja podľa polície ešte 27. marca dopoludnia vnikli do rodinného domu na Modranskej ulici v obci Vinosady. V dome mali zavraždiť muža (99) z USA a ďalšieho miestneho obyvateľa (83). „Muži zomreli na následky úderov od tupých podlhovastých predmetov a na následky bodno-rezných zranení,“ uviedla polícia vo svojej správe. V dome bola ešte starenka (80), ktorú sa mladíci tiež pokúsili zabiť. „Obvinení tejto staršej žene spôsobili päť bodných rán do chrbta a dve bodné rany do oblasti hrude,“ informovala polícia.

Za brutálny skutok hrozí Máriusovi väzenie na 20 – 25 rokov alebo doživotie. Mladistvému L. T. sa trest znižuje na polovicu, s maximálnou trestnou sadzbou 15 rokov. Obaja obvinení sú v cele policajného zaistenia, vyšetrovateľ predložil podnet na ich väzobné stíhanie. Informoval o tom František Peczár z bratislavského policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu