Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trojica vykrádala garáže, spôsobili škodu za viac ako 3 tisíc

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA/KOŠICE - Michalovskí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 61-ročného Františka z obce Drahňov, 24-ročného Gabriela a 24-ročného Jozefa z obce Vojany.

Policajti im pripisujú viacero skutkov vlámaní. Podľa vyšetrovateľov sa obvinení 13. alebo 14. mája vlámali do garáže na dvore rodinného domu v obci Lekárovce v okrese Sobrance, odkiaľ odcudzili reťazovú pílu, hnaciu jednotku malotraktora, kosačku a bicykel. Spôsobili škodu 1 550 eur.

V noci z 10. na 11. júna sa údajne vlámali do dielne a šopy na dvore rodinného domu v obci Sliepkovce a odcudzil krovinorez, dva zváracie káble, kanister s benzínom a fúrik, pričom vznikla škoda 600 eur. Počas tej istej noci z garáže na dvore rodinného domu v obci Sliepkovce mali odcudziť motorovú pílu a dve sady gola kľúčov. Škoda je vyčíslená na 800 eur.

Ďalší prípad sa stal v noci zo 7. na 8. júla, keď po vlámaní do garáže na dvore rodinného domu v obci Lastomír zmizol krovinorez v hodnote 156 eur. Potom sa mali v noci z 13. na 14. júla vlámať do hospodárskej budovy na dvore rodinného domu v obci Bajany, odkiaľ odcudzil 60 metrov medeného kábla za 215 eur.

Napokon v noci z 26. na 27. júla sa vlámali do troch garáží pri rodinných domoch v obci Oborín, odkiaľ odcudzil dva krovinorezy, elektrocentrálu a reťazovú pílu. Celková škoda predstavuje sumu 1 235 eur. O prípade informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu