Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mário (38) vykrádal bratislavské garáže: Škoda za takmer 5000 eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti obvinili 38-ročného Mária z Bratislavy z krádeže v súbehu s poškodzovaním cudzej veci. Obvinený sa podľa obvinenia od februára do apríla tohto roka vlámal do garáží na Malokarpatskom námestí v Bratislave, konkrétne do garáží v bytovom dome.

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, dostal sa do nich domovým vchodom pomocou kľúčov, ktoré našiel ešte koncom roka 2012 na parkovisku pred jedným z obchodných domov v Lamači.

Podarilo sa mu vlámať sa do siedmich garáží, odkiaľ vzal rôzne veci, pracovné náradie, horské bicykle, lyžiarky, prilby na motorku, letné pneumatiky s hliníkovými diskami. Majiteľom spôsobil škodu viac ako 4 700 eur. Poškodením garážových brán spôsobil majiteľom dosiaľ presne nevyčíslenú škodu. Obvineniu z prečinu krádeže tento muž čelí aj za skutok, ktorý spáchal koncom marca 2013.

V tomto prípade sa podľa obvinenia bez použitia násilia dostal do jednej z garáží v tom istom bytovom dome, odkiaľ vzal bandasku s 20 litrami nafty a dva bicykle. Poškodenej majiteľke garáže vznikla škoda takmer 700 eur. Obvinenému mužovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. V súčasnosti si odpykáva trest odňatia slobody pre inú majetkovú trestnú činnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu