Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Havária pri Bardejove: 2 mladistvé ťažko zranené, jedna mŕtva!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PREŠOV – Mladík (21) z Bardejovskej Zábavy zrejme precenil svoje schopnosti aj možnosti auta. Rýchla jazda sa skončila nárazom do stromu, po ktorom sa auto niekoľkokrát prevrátilo. Bilancia havárie, ku ktorej došlo včera v noci o 01:02 na ceste v smere od Bardejova k obci Lukavica, je tragická.

Pri nehode utrpeli ťažké zranenia tri mladistvé spolujazdkyne z Bardejova (16, 16 a 17), jedno dievča (16) na následky zranení podľahlo po prevoze do bardejovskej nemocnice. Ďalšie dve majú zranenia s dobou liečenia šesť týždňov. Zranený bol aj spolujazdec (22) s dobou liečenia 2-3- týždne .

Ako skonštatovala polícia, mladík v spomínanom úseku cesty „neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky“. V pravotočivej zákrute s miernym stúpaním nezvládol riadenie vozidla. Za zákrutou prešiel do protismeru a na teréne pod úrovňou cesty narazil do stromu a auto niekoľkokrát sa prevrátilo. Od dopravného inšpektorátu mal navyše zákaz viesť motorové vozidlá. Pri vykonaní skúšky na alkohol u vodiča namerali 0,35 mg/liter vydychovaného vzduchu.

Škodu na vozidle odhadli na 500 eur. Informovala o tom prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu