Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladíci jazdili z kopca, jedného privalil traktor

Traktor privalil tínedžera Zobraziť galériu (5)
Traktor privalil tínedžera

ZLÍN - Veľmi ťažké zranenia utrpel mladík (19), ktorého sa v stredu okolo obeda privalil traktor. Ten riadil jeho o tri roky mladší kamarát a keď schádzali dolu prudkým svahom, dostali šmyk a starý Zetor sa prevrátil na tínedžera.

Nehoda sa stala okolo obeda na poli pri obci Všeminy v okrese Zlín. Mladík z okresu Znojmo tam bol na prázdninách. Pod traktorom mu zostala ľavá noha. Na miesto ako prví dorazili zdravotníci, ktorí sa hneď snažili zastaviť krvácanie z otvorenej zlomeniny. Príjazd hasičom komplikoval ťažko dostupný terén.

Lokalita sa právom volá Pri jamách, a tak museli svoje špeciálne vozidlo nechať asi 150 metrov od miesta nešťastia a traktor opatrne zdvihnúť len pomocou rebríkov, lán a pneumatických nafukovacích vakov. Samotné vyprosťovanie mladíka trvalo asi 15 minút. Potom ho odniesli na nosítkach na vzdialenejšie miesto, kde mohol pristáť vrtuľník a ten s ním odletel do nemocnice v Brne.

Policajti nehodu vyšetrujú. Mladý vodič sa zrútil a nebol schopný výpovede. Polícia má podozrenie na spáchanie trestného činu ťažkej ujmy na zdraví z nedbanlivosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu