Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Brit ťažko zranený po havárii pri Vajkovciach

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

BRATISLAVA/MICHALOVCE – Po rýchlej jazde na rovnom úseku cesty skončil VW Golf v strome. Mladý šofér (†22) zahynul na mieste. Do stromu po riskantnej jazde narazil aj Brit (35), ktorý žije v Michalovciach, je vo vážnom stave.

Podľa košickej policajnej hovorkyne Jany Demjanovičovej mladík z Dúbravky v Michalovskom okrese v stredu pred polnocou „na rovnom úseku cesty neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla, zišiel na pravý okraj cesty, kde ľavou bočnou časťou narazil do stromu.“ Zraneniam na mieste podľahol, škoda na aute je tisíc eur.

Druhá nehoda z okresu Košice - okolie, o ktorej tiež informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, sa stala v stredu o 1.10 hod. na ceste z Rohanoviec na obec Vajkovce. Britský občan prechádzal na Forde Focus prirýchlo cez pravotočivú zákrutu, nezvládol ju a vyšiel na trávu pri ceste. Po 30 metroch ho zastavil náraz do stromu. Utrpel ťažké zranenia a vo vážnom stave ho previezli do košickej nemocnice. Vodičovi odobrali krv na zistenie alkoholu, na aute je škoda asi osemtisíc eur.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu