Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Muža zastrelil a pochoval v lese pri chate

Tragédiu policajtom oznámil otec strieľajúceho mladíka.
Tragédiu policajtom oznámil otec strieľajúceho mladíka.

VEĽKÝ FOLKMÁR/RUŽÍN - Tragédia sa odohrala v chatovej osade pri Veľkom Folkmári (okr. Gelnica). Po hádke v piatok popoludní zabil Peter N. (23) plynovou pištoľou osadníka Stanislava R. (+ 48) z Košíc. S ďalšími dvoma kamarátmi potom telo nebožtíka uložil do jamy a prikryl lístím. Policajtov o čine informoval otec strieľajúceho mladíka Petra, ktorého už obvinili z vraždy.

Osadníci z okolitých chát neveriacky krútia hlavou. "Nebohý Stanislav tu žil celý rok v jednej prenajatej chate, pomáhal mnohým pri údržbe a kosení. Dokonca mu dôverovali natoľko, že mal kľúče od niektorých chát a v zime v nich zakúril pred príchodom majiteľov," tvrdia domáci. Priznávajú, že Stanislav sa rád pozrel na dno pohárika. Aj to mohlo byť príčinou piatkovej tragédie, z ktorej okrem Petra N. sú obvinení z nadržovania a neoznámenia trestného činu Filip O. (24) a Michal M. (24) z Košíc.

"Stanislava R. napadli po hádke. Z plynovej pištole, nabitej projektilom kalibru 7,65 milimetra, na neho vystrelil Peter N. Muža zasiahol do spánkovej časti hlavy a ten zraneniam na mieste podľahol," uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová. Kamaráti potom vykopali v lese jamu, do ktorej ukryli telo. Mŕtvolu zasypali lístím. Polícia sa o vražde dozvedela od Petrovho otca. Tomu o tragédii povedal ďalší svedok, ktorý z miesta ušiel taxíkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu