Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Kamionisti trúbili, Fico UNAS neprijal

Blokáda kamiónov v Bratislave.
Blokáda kamiónov v Bratislave. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Nespokojní autodopravcovia začali kamiónmi na Rožňavskej ulici v Bratislave presne o 10:00 trúbiť na znak nespokojnosti s tým, že ich predseda vlády Robert Fico neprijal na rokovanie.

"My robíme ústretové kroky a on je voči nám arogantný," uviedol jeden z autodopravcov na Rožňavskej. Zástupcovia autodopravcov nespokojných s mýtnym systémom sa dnes vybrali na úrad vlády za premiérom Robertom Ficom aj napriek tomu, že už dopredu avizoval, že ak neukončia svojej aktivity, tak s nimi rokovať nebude.

Fico dnes neprijal zástupcov autodopravcov, ktorí sú nespokojní so systémom elektronického mýta. Povedala to dnes hovorkyňa premiéra Silvia Glendová. Zástupcovia Únie autodopravcov Slovenska dnes prišli na Úrad vlády s cieľom stretnúť sa s predsedom vlády. Fico už skôr oznámil, že sa s nimi stretne, len keď ukončia blokádu. "Premiér autodopravcov neprijal, rokuje s nimi riaditeľ tlačového odboru úradu vlády Braňo Ondruš," povedala Glendová. Pripomenula, že im tlmočí stanovisko premiéra Fica. Aké, nepovedala. Novinárom by ho mal oznámiť po skončení rokovania, dodala.

Zástupcovia autodopravcov pred prijatím tvrdili, že dnes by sa k blokáde mali pridať kamionisti v ďalších mestách, kde majú protestovať pomalou jazdou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu