Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

SkyEurope zrušila lety z Bratislavy!

lietadlo SkyEurope
lietadlo SkyEurope

BRATISLAVA - SkyEurope dnes zrušilo všetky lety z bratislavského letiska do pol jednej v noci. Píše sa to na stránke letiska.

SkyEurope už nebude môcť operovať ani z pražského letiska, kým neobnoví dohodnuté pravidelné predplatby. České aerolínie však ponúkajú cestujúcim riešenie - priplatia si 50 eur a budú letieť najbližším spojom aerolínii do príslušnej destinácie. Rovnaká možnosť platí aj pre cestu späť. Informovala hovorkyňa aerolínii Hana Hejsková.

"V prípade, že behom zajtrajšieho dňa bude doručená hotovosť, je naša spoločnosť pripravená okamžite znovu začať poskytovať služby do výšky uhradených záloh," uviedla v pondelok hovorkyňa Letiska Praha Eva Krejčí.

Letisko Praha pre spoločnosť SkyEurope doteraz zabezpečovalo komplexné služby spojené s odbavením lietadiel a cestujúcich. Pasažierom, ktorých let zrušia, odporúča letisko obrátiť sa na SkyEurope, a to buď telefonicky alebo prostredníctvom internetu.

"Vedenie SkyEurope je zomknuté a snaží sa vyriešiť túto situáciu," odpovedal na žiadosť o nové informácie Ronald Schranz z Brunswick Corporate Communication s tým, že môže poskytovať iba informácie, ktoré im potvrdí vedenie SkyEurope.

Spoločnosť SkyEurope, ktorá je v reštrukturalizácii a pod súdnou ochranou pred veriteľmi, už prevádzkuje od 15. augusta na bratislavskom letisku lety z Viedne. K tomuto opatreniu musel letecký dopravca pristúpiť po tom, čo mu viedenské letisko prestalo poskytovať služby pre nezaplatenie dlhu do stanoveného termínu.

SkyEurope chcela prevádzkovať viedenské linky v Bratislave dočasne do 19. augusta, keďže sa zatiaľ nedohodla na ich návrate do Schwechatu, zabezpečuje ich naďalej na bratislavskom letisku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu