Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Objasnili vraždu Čističovho brata

Jaroslav Spišiak
Jaroslav Spišiak

BRATISLAVA - Policajtom z Úradu boja proti organizovanej trestnej činnosti sa podarilo objasniť vraždu Jána Kromku, brata Alojza Kromku alias Čističa, ktorý si momentálne odpykáva doživotné väzenie za niekoľko nájomných vrážd.

J. Kromku podľa polície zavraždili ešte v septembri roku 1997 šiesti silní muži východoslovenského podsvetia, z ktorých dnes žijú už len traja.

Jeden z údajných vrahov, Alexander H., na verejnosti známy aj ako svedok Šani z procesu s Mikulášom Černákom by mal byť stíhaný na slobode, dvaja ďalší údajní vrahovia - Dušan B. alias Borža a Ladislav B. sú vo väzbe. Dušan B. je neprávoplatne odsúdený na 15-ročné väzenie, Ladislava B. zadržali policajti v uplynulých dňoch.

Na vražde sa mal okrem iného ešte podieľať aj Róbert Holub, ktorého zastrelili v nemocnici na bratislavských Kramároch v roku 1997 a tiež nebohý Štefan Fabián. Čističovho brata mali zavraždiť brutálnym spôsobom - lepiacou páskou mu spútali ruky a nohy, každý z vrahov do neho údajne strelil jednu guľku a potom telo poliali benzínom a zapálili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu