Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalšia vražda v podsvetí!

Obeťou ďalšej vraždy v bratislavskom podsvetí je bývalý hokejista Milan Kurilla (28).
Obeťou ďalšej vraždy v bratislavskom podsvetí je bývalý hokejista Milan Kurilla (28).

BRATISLAVA - Obeťou ďalšej vraždy v bratislavskom podsvetí je bývalý hokejista Milan Kurilla (28). Odchovanec Slovana, ktorý hrával aj za Nitru, sa zaplietol so skupinou podsvetia tzv. takáčovcami. Podľa policajného viceprezidenta Jaroslava Spišiaka jeho aktivity odporovali záujmom vyššie postavených členov skupiny, a tak mladého muža odstránili!

Podľa polície si Kurillovu vraždu objednal Rastislav J. (27) z Bratislavy u Ladislava R. (25), ktorý bol s obeťou takmer príbuzný. Obidvaja sú už v súčasnosti za mrežami. Obvinený mal za likvidáciu nepohodlného muža dostať milión korún vopred a ďalší mal sľúbený po vražde.

Ladislav R. na vylákanie obete z domu použil lesť. Kurillu pozval na stretnutie s mužom, ktorý mu mal vrátiť požičané peniaze, ktoré mu sám dlhoval. Dráma sa odohrala počas jazdy v Octavii Combi. Ladislavovi R. pri šoférovaní vypadol mobil a Milan sa poň zohol. Vtedy zaznel výstrel a guľka trafila spolujazdca do spánku! Vrah Milana oprel o sedadlo a do tváre mu stiahol čiapku. Nehybné telo chcel utopiť v jazierku, ale bolo v ňom príliš málo vody. Pokračoval preto v jazde až do okresu Dunajská Streda, kde telo uložil do vykopaného hrobu. O chladnokrvnosti Ladislava R. svedčí aj to, že na druhý deň išiel nahlásiť nezvestnosť kamaráta. Tvrdil, že je zrejme posledný, kto ho videl živého.

Keď polícia o vražde informovala rodičov zavraždeného, otec skolaboval a museli ho odviezť do nemocnice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu