Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Podsvetie opäť úradovalo: Zabili otca muža obvineného z vraždy

Vrah si na obeť počkal pred domom, kde rozvedený Karol P. býval s priateľkou. Zobraziť galériu (4)
Vrah si na obeť počkal pred domom, kde rozvedený Karol P. býval s priateľkou.

BRATISLAVA - Po nočnej streľbe zostala pred domom na Krásnohorskej ulici kaluž krvi. Polhodinu po polnoci tam zavraždili Karola P. (51). Podľa bratislavskej krajskej policajnej hovorkyne Silvie Mihálikovej muža zabili dve strely kalibru 9 mm. Jednu dostal zboku do hrudníka, druhú do krku.

Podľa hovorkyne nie je vylúčené, že vražda súvisí s vyrovnávaním účtov v podsvetí. Vrah si na obeť počkal pred domom, kde rozvedený Karol P. býval s priateľkou.

Nový Čas zistil, že vo chvíli streľby bola pred domom aj ona. Padlo minimálne päť výstrelov. Niektoré zasiahli bočnú stenu domu. "Sme z toho v šoku," povedal syn priateľky Karola P.

"Podľa mňa to bola pomsta. Asi niekomu niečo vyviedol a tomu sa to veľmi znepáčilo," hovorí švagor zavraždeného Jozef (55). "Ešte včera ráno bol Karol na našom dvore nakŕmiť dvoch bojových psov. Jeden patril jemu, druhý jeho synovi.`` Včera sa na Karola P. nestrieľalo po prvý raz. "Pred rokom ho jedna guľka zasiahla do brucha," dodal švagor.

Zavraždený bol otcom Karola P. (25), ktorého policajný viceprezident Jaroslav Spišiak považuje za pravú ruku šéfa jednej z najbojovnejších zločineckých skupín bratislavského podsvetia. Mladý Karol P. je vo vyšetrovacej väzbe od decembra. Za mrežami sa ocitol po obvinení z vraždy Petra K. (22) pred barom Boston. Podľa vyšetrovateľov ho tam mal bodnúť do hrudníka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu