Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tatry praskajú vo švíkoch

VYSOKÉ TATRY - Žiadne blato a dážď, ale pravá silvestrovská atmosféra! Vysoké Tatry navštívila Perinbaba a pridala im zo svojich zimných darčekov.

Slovenské veľhory doslova praskajú vo švíkoch. Vrátili sa Rusi, Ukrajinci a Bielorusi, čo vyjasnilo tváre podnikateľov v cestovnom ruchu. "Príčinu vidím aj v tom, že podstatne zdraželi Andorra a Bulharsko. To klientelu z krajín bývalého Sovietskeho zväzu vrátilo na Slovensko," povedal riaditeľ cestovnej kancelárie Pilgrim Mark Blitstein. Táto cestovka k nám priviezla na Silvestra 1 400 Rusov, Ukrajincov, ale aj Grékov a Izraelčanov. Napríklad vo štvrtok pristálo na popradskom letisku lietadlo so 160 Moskovčanmi.

Výborné snehové podmienky sú na Štrbskom Plese (Interski, Esíčko), kde je až 80 cm snehu. Ždiar-Strednica má 50 cm a takisto výborné podmienky na lyžovanie. Lyžiari sa nesklamú ani v Ždiari-Denách či v Tatranskej Lomnici-Jamách. Komu prekážajú dlhé rady na vleky, ten môže navštíviť lyžiarsky svah pri hoteli Kriváň na Podbanskom. Je tam 30 cm snehu a rozprávková zimná atmosféra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu