Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na piatačky pokrikoval nemravné návrhy!

TRNAVA – Obťažoval, pokrikoval svoje nemravné návrhy, snažil sa obchytkávať a dokonca sa vyhrážal! To všetko má na rováši muž (32), ktorého vypátrali piešťanskí kriminalisti.

Ako uviedla polícia vo svojej správe, dedko jednej zo školáčok v okrese Piešťany nahlásil obťažovanie na políciu. Keď sa kriminalisti pustili do vyšetrovania, vysvitlo, že neobťažoval len jedno dievča!

Piatačiek, ktoré mali nepríjemnú skúsenosť s mužom, bolo minimálne sedem. „Na 10 až 11-ročné dievčatá pokrikoval rôzne nemravné návrhy a ukazoval im gestá znázorňujúce pohlavný akt. Snažil sa ich obchytkávať, naháňal ich, ba dokonca sa im vyhrážal zabitím,“ informovala polícia.

Policajti muža zadržali a predviedli ho na útvar, obvinil ho z nebezpečného vyhrážania sa a výtržníctva a podali návrh na jeho väzobné stíhanie. Mužovi z okresu Piešťany hrozí dvojročné väzenie.

Polícia by v tejto súvislosti upozorňuje rodičov, pedagógov a každého, kto sa dozvie o takomto správaní, aby okamžite kontaktoval políciu. Informovala o tom trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu