Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Recidivista navádzal žiačku na súlož!

FRÝDEK - MÍSTEK – Českí policajti chytili recidivistu (30), ktorý navádzal na pohlavný styk žiačku (13) špeciálnej školy. Muž ju zbadal, keď sa vracala zo školy. Sľúbil jej platenú brigádu, súhlasila a tak ju vlákal do jeho bytu.

Ako povedal hovorca polície Ivan Žurovec, všetko sa stalo tento rok vo februári. „Využil jej nižšie intelektové schopnosti a navádzal ju na pohlavný styk. Aj keď muž vedel, že nemá ešte 15 rokov, prehovoril ju, aby sa vyzliekla a začal ju fotografovať. Nakoniec sa vyzliekol aj on a začal ju nahovárať na pohlavný styk.“

Hovorca dodal, že dievča však súlož odmietlo a tak sa pred ňou muž začal sám sexuálne ukájať. „Dievča potom pustil domov a pozval ju na ďalšiu schôdzku, kde jej sľúbil dať peniaze,“ vysvetlil Žurovec. Policajti sa o jeho skutku dozvedeli až o niekoľko dní. Zhruba za mesiac sa im muža podarilo vypátrať.

Podľa hovorcu sa recidivista dopustil podobných skutkov už v minulosti. V roku 2006 ho za pohlavné zneužitie odsúdili na 16 mesiacov podmienečne a bol stále v podmienke. Teraz mu za to hrozí až 5 rokov väzenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu