Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Osemmiliónový darček pre Vysoké Tatry

Zobraziť galériu (7)

POPRAD - Tak tomu sa hovorí láska k Vysokým Tatrám. Slovenskí a českí umelci sa zriekli honoráru a svojím vystúpením pomohli našim veľhorám.

Vo štvrtok večer v Poprade vystúpili v rámci benefičného koncertu s názvom Tatrám pod stromček, ktorého hviezdne obsadenie sa tak skoro nezopakuje.

Koncert pripravila Nadácia Markíza v spolupráci s mestom Poprad, televíziou Markíza a Slovenským rozhlasom. Atmosféra podujatia na popradskom zimnom štadióne pripomínala búrlivé hokejové stretnutie. Diváci vstávali zo sedadiel a spontánne skandovali: Vysoké Tatry! Vysoké Tatry! Pridali sa aj k Martinovi Babjakovi, ktorý zaspieval slovenskú štátnu hymnu.

Potleskom odmenili účinkujúcich - Hanu Zagorovú, Štefana Margitu, Janu Kirschner, Mishu, Tublatanku, Roba Grigorova, Petra Nagya a ďalších. Charitatívny koncert bol vyvrcholením verejnej zbierky, ktorú pripravili Nadácia Markíza a televízia Markíza. Vo štvrtok večer vďaka esemeskám a vkladom na účet pribudlo Tatrám viac ako osem miliónov korún. Príspevky však prichádzajú aj naďalej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu