Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

FICO: Opozičnými politikmi a médiami sa nenecháme očierňovať

Róbert Fico
Róbert Fico (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Opozičnými politikmi, ktorí sa mohli prejavovať osem rokov, novinármi, ktorí robia opozičnú politiku a samozvanými politológmi, ktorí pôsobili ako poradcovia bývalej vlády, sa nenecháme očierňovať, uviedol počas dnešného hodnotenia dvojročného pôsobenia vládneho kabinetu premiér Robert Fico.

Opozície sa dnes premiér opäť spýtal, ako sa na Slovensku prejavilo 300 miliárd korún, ktoré podľa neho predstavujú hodnotu majetku sprivatizovaného bývalou vládou. Opozícia porušila podľa Fica i princíp širokej dohody v zásadných politických otázkach, ako je napríklad schvaľovanie Lisabonskej zmluvy.

Fico odmietol súčasný postoj opozície k zavedeniu európskej meny, ktorá podľa neho odmieta akýmkoľvek spôsobom pridať pomocnú ruku k dosiahnutiu tohto cieľa. Nazdáva sa tiež, že schválený tlačový zákon platí i bez toho, aby ho niekto politicky zneužíval a Slovensko zaradil ku krajinám s najväčšou slobodou slova na svete.

"Nesmie sa opakovať kupovanie poslancov Národnej rady SR s cieľom zabezpečiť väčšinu, ako to bolo v predchádzajúcom volebnom období," uviedol ďalej Fico. Pripomenul, že strany opozície sa rozkladajú a politici z opozičných klubov odchádzajú. "To je cesta k nestabilite, to je priame ohrozenie nášho základného cieľa," povedal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu