Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Dráma v Ivanke pri Dunaji! Brutálny útok na ženu počas venčenia: Muž jej spôsobil viaceré zranenia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

BRATISLAVA - V blízkosti jazera v katastrálnom území Ivanky pri Dunaji došlo k fyzickému napadnutiu mladej ženy počas toho, ako venčila psov, starším mužom. V dôsledku toho utrpela žena viaceré zranenia. Informoval o tom hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

"Policajti príslušného útvaru Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci sa v súčasnosti intenzívne zaoberajú objasňovaním okolností incidentu, ku ktorému došlo v priebehu štvrtkového popoludnia (23. 5.)," uviedol Szeiff.

archívne video

Útočník na pražskej stanici ohrozoval ľudí horiacimi novinami (Zdroj: Policie České republiky)

Doplnil, že policajti aktuálne vykonávajú potrebné úkony s cieľom náležitého objasnenia tohto prípadu, ako aj vyvodenia trestnoprávnej zodpovednosti. "Súčasne sa obraciame aj na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V prípade, ak ste boli svedkami tohto incidentu, prípadne disponujete informáciami, ktoré by pomohli objasniť tento incident, kontaktujte políciu," povedal Szeiff. Ľudia tak môžu urobiť na bezplatnom čísle 158, formou súkromnej správy na sociálnej sieti, prípadne môžu prísť osobne na ktorékoľvek policajné oddelenie.

Viac o téme: Prechádzka so psamiPolícia NapadnutieMužŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu