Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obrovský škandál! Matovičov poslanec dokopal ležiaceho zápasníka: Člen organizačného tímu ho chytil pod krk

Viliam Tankó Zobraziť galériu (2)
Viliam Tankó (Zdroj: Topky/Ramon Leško, FB)

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady Slovenskej republiky za klub Slovensko a 15 násobný majster Slovenska v boxe Viliam Tankó sa tento víkend zúčastnil podujatia Fight Night Challenge ako člen tímu jedného zápasníka. Po predčasnom ukončení súboja sa poriadne predviedol. Pavla Hariho Vaška začal kopať na zemi. Zastaviť ho musel až člen organizácie, ktorý ho chytil pod krk.

Obľúbené bojové podujatie Fight Night Challenge, na ktorom sa proti sebe do ringu postavili známi influenceri či bojovníci, sa tento víkend uskutočnilo v Bratislave. Opäť nesklamalo a diváci si mohli užiť množstvo napínavých zápasov. Do ringu sa postavil napríklad hviezdny MMA zápasník Vlasto Čepo, raper Frayer Flexking či majster Slovenska v kickboxe Pali Hari.

Ľudí obzvlášť šokoval zápas spomínaného majstra Slovenska v kickboxe Pavla Hariho Vaška a Jána Murčina, ktorý je tiež známy ako Johny. Pavol Hari Vaško svojho súpera niekoľkokrát nešportovne a opakovane udieral lakťom, čo je v boxe prísne zakázané. Asi po piatom opakovanom údere rozhodca zakročil rozhodca a zápas s Jánom Murčinom prerušil. Napätie medzi Pavolom Hari Vaškom a Jánom Murčinom však pokračovalo a podlo niekoľko úderov.

V tom však okamžite do ringu vpadol aj tím Jána Murčina súčasťou ktorého bol aj slovenský poslanec Národnej strany a člen hnutia Slovensko Viliam Tankó. Ten začal do Pavla Hariho Vaška po tom, ako po napadnutí Jána Murčina spadol na zem, kopať. Na to zareagoval aj jeden z členov organizačného tímu, ktorý Tanka chytil pod krk, aby jeho vyčíňanie ukončil a odhodil ho na druhú stranu.

Organizácia Figh Night Challenge sa voči takémuto nešportovému správaniu či už zo strany zápasníka Pavla Hariho Vaška alebo zo strany člena tímu Jána Murčina dištancuje. ”V prvom rade odsudzujeme akékoľvek nešportové správanie, či už zo strany zápasníkov v ringu alebo aj členov ich tímov. Následky určite vyvodíme. Momentálne sa rozhoduje o ich rozsahu. Pevne veríme, že si fanúšikovia udalosť FNC 6 užili a nenechali si ju pokaziť skratovým konaním účastníkmi zápasu Pali Hari - niektorí členovia tímu Murcina,” poznamenala organizácia pre portál topky.sk.

V tejto súvislosti sme oslovili aj samotného politika Viliama Tanka či hnutie Slovensko. Na ich vyjadrenie čakáme.

Viac o téme: Poslanec SlovenskoViliam TankóFight Night Challange
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu