Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hrôza v Bojniciach! Ženu našli chrčať so silónom okolo krku: Opitý kamarát ju chcel zavraždiť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BOJNICE - Skutočne hrôzostrašný pohľad sa naskytol záchranárom, ktorí boli privolaní k mužovi so zranením ruky. Po príchode však ostali v šoku. Na zemi ležala žena so silónom okolo krku a chrčala. Zavraždiť ju mal chcieť jej kamarát.

archívne video

Muž zavraždil ženu. Jej ostatky zabalil do vriec a hodil do priehrady (Zdroj: Twitter/Polícia ČR )

Muž zavolal na tiesňovú linku s tým, že má poranenú ruku a žiadal o pomoc. Na miesto preto okamžite smerovali záchranári, aby ho ošetrili. To, čo však na mieste našli, nečakali ani v najhoršom sne. Na zemi totiž ležala úbohá žena so silónom okolo krku a chrčala. Informoval o tom portál noviny.sk.

"Stav bol v tomto prípade život ohrozujúci, z toho dôvodu bola pacienta pripojená na umelú pľúcnu ventiláciu s podpornými činnosťami," poznamenal riaditeľ nemocnice Bojnice Peter Glatz. Žena mala mať v krvi viac ako štyri promile alkoholu. Pod vplyvom bol aj útočník, ktorého policajti okamžite zatkli a umiestnili ho do policajnej cely. "Polícia v Trenčíne daný skutok rieši ako trestný čin vraždy v štádiu pokusu," uviedla vedúca oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ Trenčín Ingrid Krajčíková. Ako ďalej dodala, "vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné v súčasnej dobe poskytnúť iné informácie." Muž mal však údajne zavolať pomoc až po viac ako hodine.

Viac o téme: VraždaPolícia Silón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu