Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dráma na detskom ihrisku v Smižanoch: Ozbrojený muž sa prišiel pomstiť s mäsiarskou sekerou!

(Zdroj: TASR/Pavol Zachar, Getty Images)

SMIŽANY - Deti hrajúce sa na ihrisku v Smižanoch pri Spišskej Novej Vsi vystrašil nebezpečne vyzerajúci muž s mäsiarskou sekerou v ruke. Ten sa mal údajne chcieť pomstiť za nedávnu bitku. Situáciu opísal otec jedného z chlapcov, podľa ktorého majú deti psychickú tramu.

O prípade informuje portál noviny.sk. Podľa svedka sa deti po príchode podozrivého muža rozutekali z ihriska. "Zrazu som počul syna s plačom, deti začali plakať. Tatik, poď dole, ide nás tu pozabíjať," hovorí otec. Ten tak okamžite zbehol z bytu na ihrisko, kde videl muža so zbraňou, ktorú opísal ako mačetu.

"Ozval sa ku mne s otázkou, Kde sú všetci? Hovorím, kto všetci? Pozri, ako ma včera zbili, vraví mi. Tak si mal volať políciu, hovorím mu. A on vtedy tú mačetu hodil smerom ku mne, nie na mňa, ale smerom ku mne," uviedol. Otec chlapca odišiel zavolať políciu, ktorá podľa neho prišla do piatich minút. Z počutia sa svedok následne dozvedel, že dotyčný muž bol problémový. Údajne dostal bitku od mládeže a prišiel sa pomstiť.

archívne video

Šialenec so sekerou

 "Hodnovernosť oznámenia na mieste preverila vyslaná policajná hliadka, ktorá zistila, že žiadne osoby neboli ohrozované sekerou a ani nedošlo k žiadnemu zraneniu osôb. Tzv. "mäsiarsku sekeru" policajti zaistili v zmysle zákona o Policajnom zbore. Podozrivá osoba bola predvedená na policajné oddelenie za účelom podania vysvetlenie k danej veci, " uviedla Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ Košice. 

Polícia tento prípad rieši, ako priestupok voči noseniu chladných zbraní na verejnosti.

Viac o téme: SmižanyMäsiarska sekera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu