Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia obvinila 43-ročného muža: Útočil sekerou a vyhrážal sa zabitím

(Zdroj: gettyimage)

PARTIZÁNSKE - Policajný vyšetrovateľ z Partizánskeho obvinil 43-ročného muža z okresu Partizánske zo zločinu porušovania domovej slobody a prečinov nebezpečného vyhrážania a poškodzovania cudzej veci. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková.

Obvinený vošiel do dvora rodinného domu so sekerou v ruke, zaútočil na muža, ktorý v dome býval, a vyhrážal sa mu smrťou. Poškodený ušiel do domu, kde sa zamkol. V dome bola aj jeho družka - majiteľka bytu, so svojou maloletou dcérou. 

archívne video

Polícia pátra po totožnosti muža, ktorý ukradol šperky v hodnote vyše 84-tisíc eur (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Obvinený deväťkrát udrel sekerou do zatvorených a zamknutých vstupných dverí do domu, čím ich poškodil, a opakovane sa poškodenému vyhrážal zabitím. Od svojho konania upustil a z miesta odišiel, až keď poškodená kričala, že zavolá políciu," informovala hovorkyňa.

Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu a umiestnili ho do policajnej cely. Vyšetrovateľ navrhol väzobné stíhanie. Obvinenému hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri až osem rokov. 

Viac o téme: SekeraHrozbaútok PolíciaMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu