Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Polícia v Nitre našla pri kontrole posádky vozidla drogy: Sedeli nepripútaní

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA - Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky z Nitry našli pri kontrole posádky motorového vozidla drogy. Škodu Octavia, v ktorej sedeli spolujazdci nepripútaní bezpečnostným pásom, spozorovali počas nočnej služby na Hviezdoslavovej ulici, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Policajti vozidlo zastavili a skontrolovali posádku. Okrem 27-ročného vodiča v ňom sedeli dvaja spolujazdci. Pri ich vystupovaní z vozidla si policajti všimli, že 40-ročný muž má pod nohami pohodených šesť tabletiek s obsahom neznámej látky, zatavenú striekačku a deväť plastových vrecúšok. Policajtom priznal, že je užívateľom pervitínu. Ďalšia spolujazdkyňa, 28-ročná žena, priznala, že v taštičke má sklenenú fajku a 13 tabliet s obsahom neznámej látky, ktoré policajtom dobrovoľne vydala. 

archívne video

Policajtom sa podarilo rozložiť drogový gang. (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Osoby boli obmedzené na osobnej slobode a boli predvedené na policajné oddelenie z dôvodu vykonávania ďalších procesných úkonov. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť.

Viac o téme: Polícia Bezpečnostný pásDrogyNepripútaníKontrola vozidla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu