Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Známy herec lieta v problémoch: Chytili ho s drogami... Za všetko môže úloha v slávnom seriáli!

Paul Anderson
Zobraziť galériu (3)
Paul Anderson (Zdroj: British Broadcasting Corporation (BBC))

LONDÝN - Britský herec Paul Anderson (45) lieta v nepríjemných problémoch. Pred pár dňami sa totiž postavil pred súd, pretože ho polícia zadržala kvôli držaniu drog. Jeho právnik však mal na celú vec zaujímavé vysvetlenie a tvrdil, že za všetko môže jeho slávna rola zo známeho seriálu Peaky Blinders.

Paul Anderson si počas svojej kariéry zahral vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad filmy Legendy zločinu či Revenant Zmŕtvychvstanie. Najviac fanúšikov si však získal vďaka pôsobeniu v seriáli Peaky Blinders, kde si zahral postavu Arthura Shelbyho, ktorý mal okrem iného problém aj s návykovými látkami. 

Cillian Murphy, Paul Anderson
Zobraziť galériu (3)
Cillian Murphy, Paul Anderson  (Zdroj: British Broadcasting Corporation (BBC))

Práve táto rola mohla za to, že pri mal pri sebe počas vianočných sviatkov drogy. Na súde, ktorý sa konal minulý týždeň, to povedal jeho právnik, ktorý súdu tvrdil, že chcel týmto spôsobom potešiť fanúšikov, ktorí ho poznajú vďaka spomínanému seriálu.

„Bohužiaľ sa nachádza v nešťastnej pozícii a mal mať silu povedať nie. Môjho klienta môžete poznať zo známeho seriálu. Často ho spoznávajú a robí všetko preto, aby potešil fanúšikov tým, že sa z neho stáva známa postava. Počas dňa ho spoznali a on sa snažil pre ľudí zahrať to, čo robí v seriáli. Preto sa často stáva, že mu ľudia dávajú drogy," povedal jeho právnik podľa Daily Mail, pričom priznal, že drogy skutočne užil. 

Táto skutočnosť by mohla ohroziť aj Andersonove pokračovanie v Peaky Blinders. Túto sériu by mal totiž zakončiť film, v ktorom by však predstaviteľ spomínaného Arthura nemusel po tomto incidente figurovať. To by však väčšinu fanúšikov poriadne naštvalo a tak majú tvorcovia nad čím premýšľať. 

Viac o téme: Paul Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu