Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rušná noc na urgente v Trnave! Agresívny pacient napadol sestru a podpálil lôžka: Neuveríte, čo kričal

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

BRATISLAVA - Policajti a zdravotnícky personál majú za sebou rušnú noc. Policajti boli privolaní na urgentný príjem do Fakultnej nemocnice v Trnave, keďže tam vyčíňal 70-ročný dôchodca. Napadol zdravotnú sestru a chcel to tam podpáliť. Rakúskemu občanovi sa podľa toho, čo vykrikoval, nepáčilo zariadenie a starostlivosť slovenského zdravotníctva. Keď mu policajti urobili dychovú skúšku, už vedeli, koľká bije.

archívne video

Hrozivé video z nehody na D1: Kamionista narazil do cestárskeho auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky a hliadka Okresného riaditeľstva Policajného zboru boli v štvrtok v noci privolaní na pomoc personálu na urgentný príjem do Fakultnej nemocnice v Trnave. "Hliadky boli vyslané krátko po 2.00 h ráno k agresívnemu pacientovi, ktorý sa údajne bál o svoj život vo „východoeurópskej“ nemocnici," informuje trnavská krajská polícia. 

Podľa prvotného oznámenia mal počas ošetrenia fyzicky napadnúť jednu zo sestier a podpáliť prenosné lôžka v čakárni. "Policajti na mieste obmedzili na osobnej slobode 70-ročného občana Rakúska, ktorý kládol aktívny odpor," uvádza polícia. Po zákroku mu pri orientačnej dychovej skúške namerali v dychu viac ako 2 promile alkoholu.

Rušná noc na urgente
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Muža po ošetrení predviedli na policajnú stanicu a po prvotných úkonoch skončil nakoniec v cele policajného zaistenia. "Okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania," uzatvára polícia.

Viac o téme: NemocnicaDôchodcaTrnavaRakúšanUrgentNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu